WEKO3
アイテム
第20 回国際栄養学会議(スペイン・グラナダ)に参加して
https://osaka-aoyama.repo.nii.ac.jp/records/72
https://osaka-aoyama.repo.nii.ac.jp/records/724ecd77df-068c-4135-b6a9-713a331360ea
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2014-11-13 | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 第20 回国際栄養学会議(スペイン・グラナダ)に参加して | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Report on the 20th International Congress of Nutrition (ICN), Spain,2013 | |||||||||
言語 | en | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題 | スペイン | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題 | 国際栄養学会議 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題 | Spain | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題 | International Congress of Nutrition | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
著者 |
東根, 裕子
× 東根, 裕子
|
|||||||||
抄録 | ||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||
内容記述 | The 20th International Congress of Nutrition was held in Granada, Spain, on September 15-20, 2013. A total of seven reports were presented by participants from Osaka Aoyama University. The following article includes an outline of our reports and my impressions on foodstuffs and meals experienced in Granada and Barcelona. |
|||||||||
書誌情報 |
大阪青山大学紀要 en : Journal of Osaka Aoyama University 巻 6, p. 97-101, 発行日 2014-03-31 |
|||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | 大阪青山大学『大阪青山大学紀要』編集委員会 | |||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 18833543 | |||||||||
書誌レコードID | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AA12494683 |